Service ascensoare

Ascensoarele au devenit in ziua de astăzi parte din viată noastră si, indiferent de situație, oricând au nevoie de revizii, verificări sau reparații pentru a putea profita in continuare de avantajele cele mai importante: siguranța si confortul utilizatorului.

Toate aceste servicii sunt oferite de firma noastră, astfel încât sa va puteți bucura de întreg confortul necesar. Indiferent daca aceste ascensoare se adresează clădirilor rezidențiale sau celor destinate afacerilor, de fiecare data oferim cele mai calitative servicii realizate la cele mai înalte standarde.

Compania noastră furnizează servicii diversificate si anume:

1
Proiectare – concepem proiecte tehnice, documentații si avize specifice pentru aprobarea funcționarii ascensoarelor.
2
Montaj – asiguram montajul si punerea in funcțiune cu ajutorul personalului calificat.
3
Modernizare – efectuam lucrări complexe de reparații si modernizare conform cerințelor actuale.
4
Service – service autorizat, echipa profesionista si experimentata, logistica si echipamente moderne asigurate pe întreg teritoriul tarii, teste si autorizări conform prevederilor legale.
5
RSVTI – operator desemnat conform legislației in vigoare.
In ceea ce privește service-ul ascensoarelor, ne străduim sa ne menținem in permanenta echipa motivata si sa le oferim pregătire continua, astfel încât serviciile oferite sa fie aliniate cu cele mai moderne tendințe si tehnologii care iau cu asalt lumea in ziua de azi.
Ne puteți contacta la unul dintre numerele de telefon de fix sau mobil puse la dispoziția dumneavoastră sau prin formularul de contact.