Ce Oferim

EXPERIENTA

Suntem prezenți pe piața ascensoarelor si platformelor de peste 25 de ani.

CALITATE

Diferitele certificări ISO reprezentate prin standarde Europene si Române ne pun pe lista furnizorilor premium si reprezinta garantia serviciilor de top.

SERIOZITATE

Oferim toate serviciile necesare pentru un proiect de succes.

ISTORIC

Despre noi

TOP TOTAL COM SERVICE SRL este înregistrata la Registrul Comerțului cu nr: J40/1800/1996 si suntem pe piața din anul 1996 având ca obiect principal de activitate: procurare, montaj si service pentru lifturi noi, dar si întreținere, reparații si modernizări pentru orice categorie de lift existent, scări si trotuare rulante , platforme de orice tip , parcări si garaje auto etajate si supraetajate, pivotante ideale pentru orice tip de spațiu.

Povestea noastra incepe in 1996 cu infiintarea unui serviciu de mentenanta. Avand o buna dezvoltare in materie de clienti, am hotarat ca la inceputul anilor 2000 sa efectuam lucrari de modernizare si instalare a ascensoarelor. In anul 2005 am inceput producerea propriilor panouri de comanda si a kiturilor de modernizare, iar din 2010 suntem distribuitori de piese pe piata ascensoarelor din Romania. Produsele livrate de noi se potrivesc perfect cerințelor clienților noștri, sunt realizate conform standardelor europene in vigoare si furnizate de unii dintre cei mai renumiți producători, printre care Alberto Sassi, Kleemann si Prisma Doors. Societatea dispune de personal calificat de specialitate pentru proiectare, instalare de lifturi noi, dar si pentru recondiționări , modernizări, întreținere si depanare pentru toate tipurile de instalații de ridicat, echipele de intervenție fiind dotate cu echipamente adecvate pentru intervenții rapide.

TESTIMONIALE

Suntem foarte mulțumiți de interventiile prompte si de calitatea remarcabilă a produselor comercializate de TOP TOTAL COM SERVICE.
Asociatia de proprietari Bloc B22,
Bucuresti
Dorim sa multumim echipei de proiectare TOP TOTAL pentru inalta calitate, profesionalismul si buna administrare a lucrarilor effectuate si termenul bun de realizare al montajului ascensoarelor noastre
Bogdan SOAVA,
dezvoltator imobiliar, Bucuresti

PARTENERI

Alberto Sassi

Haspar

Kleemann

Prisma

Daldoss