Montaj platforme persoane si marfa

Platformele de marfa se caracterizează a fi echipamente de ridicat si transportare marfa, pe verticala, paletizate si ne paletizate. Aceste echipamente sunt proiectate si executate in regim unicat, optimizate si adaptate la nevoile fiecărui client. Indiferent daca aceste platforme marfa sunt acționate electric sau hidraulic, va vor optimiza întreaga activitatea prin numeroasele avantaje oferite de acestea.

Montajul platformelor destinate persoanelor cu dizabilități reprezintă una dintre preocupările noastre, întrucât consideram ca a acorda o șansa celor care au probleme si dizabilități motrice severe sau mai puțin grave face parte din etica noastră personala si profesionala.

După ce întregul sistem este asamblat totul este verificat minuțios folosind metode specifice, ce vizează atât buna funcționare a parții de acționare, cat si a elementelor de rezistenta. Numai după ce platforma a trecut de toate testele, clientului i se permite utilizarea acesteia, însă numai după ce echipele noastre ii oferă toate indicațiile privind folosirea noii platforme.

In plus, avem posibilitatea de a furniza si monta platforme de tip “montcharge”, destinate transportului de marfuri usoare, in spatii reduse. Acest tip de platforma este des intalnit ca si “lift de alimente” in spitale, gradinite sau diferite institutii.