Întreținere ascensoare

Din categoria serviciilor pe care le punem la dispoziția dumneavoastră, serviciul de întreținere ascensoare reprezintă un aspect deosebit de important care nu trebuie ignorat. Siguranța utilizatorilor este foarte importanta pentru noi, dar in același timp trebuie sa reprezinte o preocupare si pentru dumneavoastră.
Folosind periodic aceste servicii de întreținere puteți evita apariția unor probleme care ar putea duce la reparații costisitoare sau chiar la înlocuirea completa a echipamentului si va asigurați utilizarea in siguranța a echipamentului.
Compania noastră este specializata si autorizata ISCIR pentru a realiza si oferi servicii de întreținere lifturi si deține propriul operator RSVTI in conformitate cu prevederile legale.

Probleme frecvente ce necesita serviciile de reparații si întreținere ascensoare

Din experiența noastră cele mai frecvente probleme întâlnite in cadrul serviciilor de întreținere ascensoare sunt cele întâlnite la nivelul motorului care la rândul sau, acesta poate prezenta următoarele defecțiuni:
*
Supraîncălzirea motorului.
*
Nu pornește.
*
Defecțiuni ale diverselor componente ale motorului.
Defecțiunile apărute nu sunt numai la nivelul motorului dar acestea pot apărea si la următoarele componente ale liftului:
-
Structura de acționare.
-
Partea electrica.
-
Cutia de comanda din lift.
-
Curele de transmisie.
-
Saboții de frânare.
-
Cabluri de susținere si acționare.
-
Alte elemente de siguranța si consumabile.
Fiecare intervenție trebuie sa se realizeze numai de către personal autorizat si experimentat, astfel încât fiecare problema sa se poată remedia pentru ca utilizatorii ascensoarelor sa fie in deplina siguranța.

Modul de realizare al serviciilor de întreținere ascensoare

Echipa noastră de profesioniști se deplasează la fata locului si realizează constatările asupra problemelor apărute la nivelul ascensoarelor. Apoi, in urma acestor constatări se aplica soluțiile adecvate. Etapa de verificare si importanta acesteia nu trebuie ignorate precum nici o alta etapa in ceea ce privește întreținerea.
Pentru fiecare dintre aceste defecțiuni se asigura piese de schimb, astfel încât reparațiile efectuate sa fie eficiente.
Întreținerea lifturilor se face după consultarea cu clientul pentru a stabili programul si orice fel de alte cerințe speciale. Toate echipamentele aflate in întreținere sunt monitorizate de către compania noastră astfel încât sa identificam la timp eventualele defecte care pot apărea.

Pentru mai multe informații despre acest tip de lucrări de întreținere lifturi puteți sa ne contactați la unul dintre numerele de telefon de fix sau mobil afișate pe pagina noastră de contact sau prin formularul de contact. De asemenea, echipa noastră de specialiști se va deplasa la fata locului pentru a realiza constatările asupra problemelor apărute si sa va poată oferi cele mai performante soluții.

Service ascensoare

Ascensoarele au devenit in ziua de astăzi parte din viată noastră si, indiferent de situație, oricând au nevoie de revizii, verificări sau reparații pentru a putea profita in continuare de avantajele cele mai importante: siguranța si confortul utilizatorului.

Toate aceste servicii sunt oferite de firma noastră, astfel încât sa va puteți bucura de întreg confortul necesar. Indiferent daca aceste ascensoare se adresează clădirilor rezidențiale sau celor destinate afacerilor, de fiecare data oferim cele mai calitative servicii realizate la cele mai înalte standarde.

Compania noastră furnizează servicii diversificate si anume:

1
Proiectare – concepem proiecte tehnice, documentații si avize specifice pentru aprobarea funcționarii ascensoarelor.
2
Montaj – asiguram montajul si punerea in funcțiune cu ajutorul personalului calificat.
3
Modernizare – efectuam lucrări complexe de reparații si modernizare conform cerințelor actuale.
4
Service – service autorizat, echipa profesionista si experimentata, logistica si echipamente moderne asigurate pe întreg teritoriul tarii, teste si autorizări conform prevederilor legale.
5
RSVTI – operator desemnat conform legislației in vigoare.
In ceea ce privește service-ul ascensoarelor, ne străduim sa ne menținem in permanenta echipa motivata si sa le oferim pregătire continua, astfel încât serviciile oferite sa fie aliniate cu cele mai moderne tendințe si tehnologii care iau cu asalt lumea in ziua de azi.
Ne puteți contacta la unul dintre numerele de telefon de fix sau mobil puse la dispoziția dumneavoastră sau prin formularul de contact.

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti in SEAP, in Catalogul electronic, la:
– Codul CPV: 50750000-7 – Servicii de intretinere a ascensoarelor.