Sisteme de parcare

Printre produsele noastre se numara si sisteme de parcare a autoturismelor si serviciile reprezentative acestora:
*
Montaj
*
Intretinere
*
Service

 

Noile reglementari din domeniul dezvoltarii urbanistice presupun crearea unui numar de locuri de parcare direct proportional cu numarul de apartamente al unui imobil. De aceea, solutia cea mai buna este montarea de sisteme de parcare pentru autoturisme. Aceste sisteme de parcare permit o reducere de pana la 50% a pretului de realizare a parcarilor subterane traditionale si o diminuare a spatiului necesar acestor parcari.

Sistemele de parcare din portofoliul nostru sunt:

– clasice dependente. Acestea nu necesita un put (gol). Aceste sisteme de parcare sunt cele clasice, au un pret foarte mic, dar prezinta dezavantajul ca masina de deasupra este dependenta de cea de dedesubt.

– clasice independente, sunt sistemele de parcare ce necesita un spatiu in pamant, unde va cobori partea inferioara a platformei. Acest tip de sistem nu necesita mutarea masinii de dedesubt pentru a o putea pleca cu cea de deasupra.

– rotative. Aceste sisteme de parcare rotative, asa cum le spune si denumirea, se pot misca la verticala sus/jos, dar si la orizontala, adica o rotatie la 360 de grade.

 

Ofertele sunt facute in functie de specificatiile si nevoile clientului.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne utilizand formularul nostru.