Montaj ascensoare

Ascensoarele reprezintă una dintre invențiile societății moderne menite sa ne facă viată mai ușoara, confortabila si mult mai accesibila.
Conform legislației in vigoare, ascensoarele sunt considerate a respecta normele si cerințele in vigoare in momentul in care sunt construite in conformitate cu prevederile legislației. Executam așadar, instalare de ascensoare care respecta normele si condițiile de siguranța pe care trebuie sa le respecte .

Întrucât cunoaștem in detaliu principiile de funcționare ale ascensoarelor, montajul, reparațiile si multe alte astfel de componente, va putem oferi toate condițiile optime prin care ascensoarele sa funcționeze fără nici o problema.

Începând la nivel local, in București, ne-am creat o imagine de calitate in fata clienților noștri, ceea ce ne-a permis sa evoluam si sa executam lucrări de montaj a ascensoarelor in toata tara.

Montajul ascensoarelor pentru noi reprezinta:

  • Cunoasterea clientului si a nevoilor sale
  • Realizare masuratorilor la locatie
  • Proiectarea si fabricarea ascensorului la cele mai inalte standarde
  • Instalare

Predarea ascensorului se va realiza numai dupa ce ne-am asigurat ca ascensorul este conform nevoilor si asteptarilor clientilor nostri.

Va așteptam solicitările cu interes si puteți face acest lucru prin a ne contacta prin intermediul numerelor de telefon, adresei de e-mail sau pur si simplu completând formularul de contact rapid. Noi vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu soluțiile adecvate.